Uitnodiging uitslagenavond waterschapsverkiezing Rijnland

Woensdag 18 maart gaan inwoners van ons werkgebied naar de stembus om te stemmen voor een nieuw algemeen bestuur voor Rijnland. Op die dag sluiten om 21.00 uur de stembussen. Daarna volgt, vooral voor de deelnemende partijen en kandidaten, het spannende wachten op de resultaten.

Voorlopige einduitslag
De officiële uitslag stelt het Centraal Stembureau vast op maandag 23 maart om 10.00 uur. Rijnland wil graag eerder een indicatie geven hoe het stemmen is verlopen. Daarom organiseren wij in de avond/nacht van woensdag 18 op donderdag 19 maart een uitslagenavond in het bedrijfsrestaurant van het Rijnlandhuis, Archimedesweg 1 in Leiden.

Uitnodiging bijwonen uitslagen avond
Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom deze uitslagenavond bij te wonen. De avond begint om 22.00 uur (eerder verwachten we geen resultaten) en verwacht wordt dat tussen 24.00 en 01.00 uur een voorlopige einduitslag met verdeling van de zetels bekend zal zijn. Het is dan natuurlijk “maar” een voorlopige en onvolledige einduitslag op basis van de eerste tellingen van de stembureaus, maar het zal zeker een goede indicatie geven hoe de officiële uitslag – en daarmee het nieuwe algemeen bestuur van Rijnland - er zal uitzien.