Inloopavond herontwikkeling Nieuwe Driemanspolder

Inloopavond Nieuwe Driemanspolder

Inloopavond Nieuwe Driemanspolder

Op woensdag 30 maart organiseert het hoogheemraadschap van Rijnland een inloopavond over de herontwikkeling van de Nieuwe Driemanspolder.

De Nieuwe Driemanspolder is nu een agrarisch gebied tussen Zoetermeer, Leidschenveen en Leidschendam. Het hoogheemraadschap van Rijnland werkt samen met de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en de provincie Zuid-Holland aan de herinrichting van deze polder.

De afgelopen anderhalf jaar zijn de plannen voor de herinrichting afgerond met veel waardevolle inbreng vanuit de omgeving. Momenteel selecteren we een aannemer. Naar verwachting start de aannemer begin volgend jaar met voorbereidende werkzaamheden. Tussen 2017 en 2020 ontstaat hier een natuur- en recreatiegebied met wandel-, fiets-, ruiter- en menpaden, plassen, moeras, planten en dieren. Waterberging, natuur en recreatie worden gecombineerd in dit gebied van circa 350 ha groot. 

Tijdens de inloopavond krijgt u een beeld van het totale gebied of een deel daarvan na herinrichting. Er zijn kaarten, tekeningen, foto’s en een driedimensionale visualisatie. Tevens blikken we vooruit naar de uitvoering. U kunt met uw vragen en opmerkingen terecht bij deskundigen van Rijnland. We verwachten ook vertegenwoordigers van onze projectpartners, de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en de provincie Zuid-Holland.

De inloopavond staat gepland op:
Woensdag 30 maart van 19 - 21 uur bij SnowWorld, Buytenparklaan 30  in Zoetermeer.

Voor meer informatie of vragen over de Nieuwe Driemanspolder of deze inloopavond kunt u terecht op de website www.n3mp.nl, via info@n3mp.nl of bij ons Klant Contact Team, telefoon 071-306 3535.