Studiezaal

Bezoek studiezaal

Anders dan in het verleden hebben wij geen vaste openings- en sluitingsdagen meer. U kunt ons na afspraak bezoeken. In principe kan dat iedere werkdag, maar bij onvoldoende personeelsbezetting kan het voorkomen dat we afspreken dat u op een andere dag terecht kunt. Komt u per auto? Geef dat op bij het maken van een afspraak. Dan kunnen wij een parkeerplaats bij het Rijnlandhuis voor u reserveren.

Archieven en collecties

U kunt onze studiezaal bezoeken voor raadpleging van onze archieven en collecties. Er is altijd iemand aanwezig die u vertrouwd maakt met de gang van zaken en zo nodig advies geeft bij het zoeken.

In de loop der tijd hebben we een omvangrijke bibliotheek opgebouwd. Een groot deel van de collectie is in open opstelling in de studiezaal geplaatst. Boeken over historische onderwerpen zijn ook te koop in onze webwinkel.

Eten en drinken

  • In het bedrijfsrestaurant of in de centrale hal van het gebouw kunnen dranken worden genuttigd: koffie, thee of chocolademelk kunt u gratis halen uit de automaat; frisdrank en een versnapering tegen betaling.
  • Lunchen kan in ons bedrijfsrestaurant van 11.45 tot 13.30 uur.

Studiezaal