Legger primaire keringen

De Verenigde Vergadering heeft op 13 juni 2012 de legger primaire waterkeringen voor de duinkust binnen de gemeenten Wassenaar, Noordwijk en Katwijk (exclusief het projectgebied van de kustversterking tussen strandpaal 86 en 88) vastgesteld.

Hieronder vindt u de betreffende leggerboeken.

De leggers van de overige primaire waterkeringen zijn op dit moment niet via internet in te zien. Heeft u vragen over die leggers of over bovenstaande leggerboeken, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Klopt er iets niet?

Het is heel belangrijk dat alle informatie die in de leggers is opgenomen correct is. Ziet u iets dat niet klopt of heeft u andere op- en aanmerkingen? We horen graag van u via het contactformulier.

Meer informatie?

Rechts op deze pagina kunt u de Uitgangspuntennota's downloaden waarop de leggers gebaseerd zijn. Ook vindt u rechts op deze pagina het technisch achtergrondrapport Afmetingen, leggerprofielen en keurzones regionale waterkeringen, met los een aantal van de bijlagen hiervan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons Klantcontactteam via telefoonnummer (071) 306 3040 of via het contactformulier.