Beleef de natuur dichtbij huis

Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van water en natuur. Dat kan ook gewoon in de buurt. Hieronder interviews met leden van ons dagelijks bestuur. Hoe ervaren de dijkgraaf en hoogheemraden deze bijzondere corona periode?

Rogier van der Sande 

Dijkgraaf Rogier van der Sande beziet de eigen omgeving net iets anders vanaf het water: ‘Ga eens varen met een bootje’.

Thea Fierens

Hoogheemraad Thea Fierens houdt van tuinieren en is vaak te vinden in de volkstuin.

Sjaak Langeslag

Hoogheemraad Sjaak Langeslag woont in de bollenstreek en geniet dagelijks van de bloemenpracht in eigen omgeving. Ook de bijen zijn blij, want op deze manier worden zij geholpen in hun voortbestaan.

Ineke van Steensel

Hoogheemraad Ineke van Steensel woont aan de kust en gaat graag wandelen in de duinen. Deze kuststrook is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor de nationale veiligheid en de winning van ons drinkwater.

Marco Kastelein

Hoogheemraad Marco Kastelein neemt ons mee op zijn dagelijkse wandeling langs de Reeuwijkse Plassen. Als portefeuillehouder Financiën en Ruimtelijke Ordening ervaart hij zelf hoe belangrijk investeringen zijn in het water- en natuurlandschap van Rijnland.