Kom zaterdag 8 augustus naar de Open Dag van ‘Bollenstreek in Bedrijf’

Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’

Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’

Vijf bloemen- en bollenkwekerijen, een bloembollenexportbedrijf en een landbouwmechanisatiebedrijf openen hun deuren op zaterdag 8 augustus van 10.00 tot 16.00 uur tijdens de Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’.

Het hoogheemraadschap van Rijnland is met een stand te vinden bij de firma Bisschops en vertelt onder meer over de waterkwaliteit en over de fosfaatproef die bij deze bloembollen- en bloemenkwekerij is gedaan.
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De deelnemende bedrijven liggen aan de Oude Herenweg en de Akervoorderlaan in Voorhout en Lisse in het landelijke gebied tussen Voorhout en Lisse-de Engel. De route langs de vijf bedrijven is ongeveer 600 meter lang en er rijdt een treintje langs het parcours. Fietsen en auto’s kunt u parkeren bij de bedrijven. De Open Dag is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord). Meer informatie over de locaties en overige activiteiten leest u in deze folder (pdf, 513 kB).