Waterschap houdt open dag op afvalwaterzuivering

Kom ook naar de open dag!

Kom ook naar de open dag!

Wie wel eens wil weten wat er verder gebeurt als je de wc doortrekt, kan op zaterdag 10 oktober naar de open dag op de afvalwaterzuiveringsinstallatie van het hoogheemraadschap van Rijnland in Lisse. Iedereen, jong én oud, is van harte welkom om een kijkje te nemen.

Medewerkers staan klaar om een rondleiding te geven en uit te leggen hoe het waterschap afvalwater schoonmaakt en hoe de slibverwerking werkt. Maar er is meer te doen. Je kunt een film kijken over afvalwater, meedoen aan een quiz of lekker springen op het springkussen.

De open dag is op zaterdag 10 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Lisse. De koffie, thee en ranja staan klaar en de toegang is gratis. Het adres is Gerard Doustraat 50a, Lisse. Meer informatie staat in de evenementenkalender.

De Week van Ons Water

Van 12 t/m 18 oktober is het De Week van Ons Water. Het hoogheemraadschap van Rijnland organiseert deze week verschillende activiteiten. Beleef Ons Water en kijk wat er wordt gedaan om ons land veilig te houden. http://www.weekvanonswater.nl/