Nieuws overzicht

Hieronder staan de meest recente nieuwsberichten van Rijnland.

Maandag 2 juli – informatiebijeenkomst Veender- en Lijkerpolder buiten de Bedijking te gem. Kaag en Braassem

Het hoogheemraadschap van Rijnland nodigt u als inwoner, belanghebbende en/of grondeigenaar uit voor een informatiebijeenkomst over de Veender- en Lijkerpolder buiten de Bedijking te Kaag en Braassem. Tijdens deze bijeenkomst schetst Rijnland een beeld van het huidige watersysteem en de eventuele wateroverlast. U heeft op dat moment ook de mogelijkheid om uw ervaringen en knelpunten met het huidige watersysteem met ons projectteam te delen. Uw input wordt meegenomen voor een passend nieuw peilbesluit.

Maandag 25 juni - informatiebijeenkomst Watergebiedsplannen Kaag en Braassem

Het hoogheemraadschap van Rijnland nodigt u als inwoner, belanghebbende en/of grondeigenaar uit voor een informatiebijeenkomst over Polder het Noordveen, Kaspolder, Drooggemaakte Veender- en Lijkerpolder, Veenderpolder te Kaag en Braassem. Tijdens deze bijeenkomst schetst Rijnland een beeld van de huidige watersystemen en de eventuele wateroverlast. U heeft op dat moment ook de mogelijkheid om uw ervaringen en knelpunten met het huidige watersysteem met ons projectteam te delen. Uw input wordt meegenomen voor een passend nieuw peilbesluit.

Donderdag 14 juni – informatiebijeenkomst Watergebiedsplannen te Kaag en Braassem

Het hoogheemraadschap van Rijnland nodigt u als inwoner, belanghebbende en/of grondeigenaar uit voor een informatiebijeenkomst over de Voorofschepolder-Kooipolder, Doespolder, Vlietpolder en polder Oudendijk te Kaag en Braassem. Tijdens deze bijeenkomst schetst Rijnland een beeld van het huidige watersysteem. U heeft op dat moment ook de mogelijkheid om uw ervaringen en knelpunten met het huidige watersysteem met ons projectteam te delen. Uw input wordt meegenomen in de planvorming voor een passend nieuw peilbesluit.

Maandag 4 juni - Informatiebijeenkomst Watergebiedsplannen te Alphen aan den Rijn

Het hoogheemraadschap van Rijnland nodigt u als inwoner, belanghebbende en/of grondeigenaar uit voor een informatiebijeenkomst over de Hondsdijksepolder, Hogenwaardse polder, Lagenwaardse polder, Bruimadeschepolder, Vrouwgeestpolder en polder Gnephoek te Alphen aan den Rijn. Tijdens deze bijeenkomst schetst Rijnland een beeld van het huidige watersysteem. U heeft op dat moment ook de mogelijkheid om uw ervaringen en knelpunten met het huidige watersysteem met ons projectteam delen. Uw input wordt meegenomen in de planvorming voor een passend nieuw peilbesluit.