Website Parallel Boulevard live

Website Parallel Boulevard live

Vanaf 17 januari 2019 vindt u alle informatie over de herinrichting van de Parallel Boulevard op www.parallelboulevard.nl. De herinrichting is een project van de gemeente Noordwijk en het hoogheemraadschap van Rijnland samen. Daarom treden we als 1 projectteam naar buiten. Met een eigen huisstijl en een eigen website.

Nu vertellen we alles over de voorbereiding van het project. De uitvoering start in het najaar van 2019. Dan vindt u er alle informatie over bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid. Denk aan omleidingsroutes, parkeervoorzieningen en hindermaatregelen. Maar ook mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen. U kunt het werk aan de hand van foto’s, filmpjes en nieuwsberichten volgen.

Op de website maakt u meteen kennis met het logo van het Parallel Boulevard project. Dit logo en de bijpassende huisstijl ziet u voortaan in al onze informatie terug. Het logo staat voor samenwerking, veiligheid en kwaliteit. Samen maken we de boulevard en omgeving veilig, aantrekkelijk en droog. Bovengronds en ondergronds.