Kwetsbaarheden in onze systemen

Op deze pagina vindt u informatie over het melden van kwetsbaarheden in onze systemen

Digitalisering van allerlei processen vinden in de hele maatschappij plaats. Bijna alle processen hebben op enig moment te maken met computers, uiteenlopend van mobiele telefoons tot en met specialistische software. Dit zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden, maar maakt ook dat kwetsbaarheden in ICT-systemen een grote impact kunnen hebben. Het is daarom van belang dat er op effectieve wijze omgegaan wordt met kennis over deze kwetsbaarheden.

Wij vinden de veiligheid van onze systemen systemen erg belangrijk. Ondanks dat wij continue werken aan het in stand houden en verbeteren van deze veiligheid kan het toch voorkomen dat er in onze systemen kwetsbaarheden voorkomen. Een gevolg van een dergelijke kwetsbaarheid zou kunnen leiden tot het verlies van de controle over bijvoorbeeld gemalen en sluizen.

Wat vra­gen wij u bij een ge­von­den kwets­baar­heid?

Heeft u een kwetsbaarheid gevonden? Dan vragen wij u dringend om dit zo snel mogelijk te melden via ons webformulier voor het melden van een kwetsbaarheid. Bekijk vooraf de spelregels voor het melden van een kwetsbaarheid.