Vaartocht Spaarndam - bezoek gemeenlandshuis Rijnland

Gilde Haarlem organiseert in samenwerking met het Museum Haarlem, De Waterkoets, de Historische Werkgroep Spaarndam en het hoogheemraadschap van Rijnland op 8 juli en 5 augustus een vaartocht naar Spaarndam en een bezoek aan het gemeenlandshuis van Rijnland.

Gemeenlandshuis Spaarndam - wegzijde

Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Haarlem Waterproof’ in het Museum Haarlem organiseert het Gilde Haarlem in samenwerking met het museum, De Waterkoets, de Historische Werkgroep Spaarndam en het hoogheemraadschap van Rijnland op 8 juli en 5 augustus een vaartocht naar Spaarndam. Na bezoek aan de tentoonstelling wordt er ingescheept. Via het Spaarne wordt richting Spaarndam gevaren. In Spaarndam wordt een bezoek gebracht aan de oudste nog werkende sluizen van Europa en het gemeenlandshuis van Rijnland. Na het bezoek aan Spaarndam keert de boot weer terug naar de stad. De tocht eindigt op de Nieuwe Gracht tegenover nr. 80 in Haarlem.

Aanvang:     11.00 uur bij het Museum Haarlem

Duur:            circa 3 uur

Kosten:        25.00 euro

Aanmelden: Tussen 9.00 en 10.00 en tussen 18.00 en 19.30 uur op het telefoonnummer: 06-16410803 of via email : gildewandelingen@gmail.com of de website www.gildehaarlem.nl

Voorzijde gemeenlandshuis Spaarndam