1. Dankbaar, trots en open voor gesprek

De kop is eraf. Tijd voor mijn eerste blog.

4 mei 2015 - Namens Rijnland aan de slag met het waterbeheer in een prachtig gebied, dat is wat ik ga doen als nieuw gestarte hoogheemraad van Rijnland. Ik voel mij vereerd dat ik deze mooie rol mag vervullen en ik heb er heel veel zin in.

Hartelijk dank iedereen die op 18 maart 2015 bij de waterschapsverkiezingen heeft gestemd en vooral degenen die op mijn partij en/of op mij hebben gestemd! Zes mooie jaren als algemeen bestuurder liggen achter mij. Zes mooie jaren waarin het vorige college en andere Rijnlandse medewerkers hun werk hebben gedaan.

En nu verder als hoogheemraad in een grotendeels nieuw dagelijks bestuur. In mijn portefeuille heb ik onder andere de waterketen, het zuiveringsbeheer en participatie onder mijn hoede. Het beheergebied van Rijnland is onderverdeeld in aandachtsgebieden. Mijn collega-bestuurders en ik zijn ieder accounthouder van zo’n gebied. De Leidse Regio, met de gemeenten Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Zoetermeer (het deel dat in Rijnlands gebied ligt) en Zoeterwoude, valt onder mijn verantwoordelijkheid. Hoe de overige portefeuilles zijn verdeeld in het college kunt u hier lezen.

Ik zie enthousiast uit naar een collegiale samenwerking met gemotiveerde Rijnlanders. Maar ook met u als inwoner van ons beheergebied. Wat houdt u bezig in uw leef-, woon- , werk- of recreatie-omgeving? In welke plannen of projecten bent u geïnteresseerd? Als bestuurder wil ik hier goed van op de hoogte zijn en blijven en ga daarom graag met u in gesprek.

Deze blog is om u te informeren waar ik me mee bezig houd, maar is zeker ook een uitnodiging aan u om te reageren. Mijn blog zal onregelmatig verschijnen en over allerlei onderwerpen gaan. Ik sta open voor uw vragen, ideeën, suggesties. Uiteraard kunt u me ook bereiken via e-mail jeroen.haan@vv.rijnland.net of via Twitter @JeroenHaan1.

Ik kijk uit naar een open gesprek en een goede samenwerking. Graag tot horens of ziens.

Hartelijke groeten,

Jeroen Haan

Reacties

Meinke Schouten

Succes Jeroen

Anja van Baaren

Ha Jeroen, wat een leuke stappen van collega naar bestuurder. Ik wens je heel veel succes en plezier in deze rol!

Reageer

Vraag: Schrijf cijfer vijf.
Je antwoord: