De studiezaal is weer open!

Na een herinrichting van enkele weken is de studiezaal weer open. De nieuwe inrichting geeft de studiezaal een verfrissende uitstraling en is nog meer gericht op het faciliteren van u als bezoeker. We nodigen u dan ook van harte uit om weer archiefonderzoek te komen doen.

Bij een 'nieuwe' studiezaal hoort een nieuw beleid. Zo is het nu ook mogelijk voor Rijnlanders om gebruik te maken van de faciliteiten van de studiezaal. Dit betekent dat er iets meer aanloop kan zijn, maar we garanderen u uiteraard wel de rust die nodig is om geconcentreerd te kunnen werken.

We hebben ook regels vastgelegd voor het gebruik van de studiezaal. U kunt deze nalezen in ons bezoekersreglement. Het reglement heeft tot doel het in optimale conditie houden van archieven en collecties en u de gelegenheid te bieden ongestoord onderzoek te doen. Wij vragen u bij uw eerste (of, indien u al vaker bent geweest, uw eerstvolgende) bezoek, het bezoekersreglement te ondertekenen. U kunt het bezoekersreglement hier alvast inzien.

 

 'Nieuwe' studiezaal