Help

De weg vinden

Bovenaan de pagina, onder de titel, kunt u altijd terugvinden waar u bent en hoe u daar gekomen bent. U bezoekt bijvoorbeeld de pagina Vaarvergunningen, u ziet dan dit pad: Home > Uw Loket > Vergunningen > Vaarvergunningen

Door te klikken op bijvoorbeeld Uw Loket gaat u direct terug naar die pagina.

Boven- en onderbalk, rechter- en linkerkolom

De bovenbalk

U komt weer terug op onze homepage door op ons logo linksboven te klikken.

Contact brengt u naar handige telefoonnummers en e-mailadressen. U vindt hier ook een routebeschrijving naar ons hoofdkantoor.

Uitgebreid zoeken op de site, bijvoorbeeld per rubriek op periode, kan via Zoeken.

Eenvoudiger zoeken op de site kan door in het lege vakje voor het bruine knopje ‘zoek' een trefwoord in te typen en op het bruine knopje ‘zoek' te klikken.

De linkerkolom

In de linkerkolom staan de subrubrieken van deze site. Als u op een hoofdrubriek klikt (boven in de site), bijvoorbeeld Actueel, dan klapt een menuutje uit van de subrubrieken.

De rechterkolom

In de rechterkolom vindt u bijvoorbeeld downloads, onderliggende artikelen van die pagina en verwijzingen naar andere interessante pagina's of websites.

De onderbalk

Een uitleg van de meest voorkomende begrippen vindt u in de Begrippenlijst.

Via de Sitemap kunt u eenvoudig de structuur en opbouw van deze site bekijken. Door op de plusjes te klikken, klapt de onderliggende structuur open.

Via Servicenormen leest u meer over de regels die wij onderling hebben afgesproken over onze dienstverlening aan onze klanten en samenwerkingspartners.

Meer over het beheer van deze site, over de bouw en het design, maar ook over de hoogtepunten en het drempelvrij zijn leest u via Over de site.

Hoe krijg ik deze site optimaal in het scherm?

Deze site is het beste te bekijken in een resolutie van 1024 x 768. Als browser kunt u Firefox of Internet Explorer gebruiken.

Meer informatie?

Als u nog vragen heeft of problemen tegenkomt, neem dan contact met ons op via webmaster@rijnland.net.