Stages

Recruitment stageplek

  • Publicatiedatum: 04 mei 2021
  • Sluitingsdatum: 06 juni 2021

Zorgen dat mensen een zo goed mogelijke ervaring hebben in hun sollicitatieproces bij Rijnland en dit proces waar mogelijk verbeteren: dat is stage lopen in team recruitment bij Rijnland! Termen als candidate experience, candidate journey en arbeidsmarktcommunicatie komen veelvuldig terug in je stage en je leert het gehele recruitmentproces van A tot Z kennen en beheersen. Hier komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. En zie jij dingen die beter kunnen? We nemen jouw inbreng altijd serieus. Kom stage lopen bij team recruitment en zet je eerste stappen waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!

Open stage aanvraag

  • Publicatiedatum: 07 mei 2021
  • Sluitingsdatum: 31 december 2021

Ben jij als stagiaire een aanwinst voor Rijnland? Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Heb je affiniteit met water? Ben je samenwerkingsgericht, enthousiast en steek jij graag je handen uit de mouwen?

Wij zijn altijd op zoek naar toekomstig water talent! Bij Rijnland krijgt talent een kans. Het hoogheemraadschap van Rijnland biedt je uitgebreide stagemogelijkheden, zowel voor mbo’ers als voor hbo’ers en wo’ers. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten, bijvoorbeeld voor je stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf dan een leuke motivatiebrief!