Werken bij Rijnland

Werken bij Rijnland gáát ergens over. Met de inzet van bijna zevenhonderd mensen en de nieuwste technieken zorgen we dat de 1,3 miljoen bewoners en gebruikers van het gebied dat we beheren droge voeten houden. En dat is hard nodig, want negentig procent van dit gebied ligt onder de zeespiegel. Als we zouden stoppen met pompen, zouden we met z'n allen kopje onder gaan. Daarnaast zorgen we voor gezond water in ons gebied. We zuiveren het afvalwater en houden de kwaliteit van het oppervlaktewater in de gaten. Waar dat nodig is, komen we in actie om die kwaliteit te verbeteren.

Iets voor jou?

We zoeken nieuwe collega's die passen binnen onze organisatie waarin transparantie, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn, toekomstgerichtheid en samenwerken kernwaarden zijn. 

Eigen initiatief

Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid om samen met collega's duidelijke resultaten te behalen. Eigen initiatief en ondernemerschap worden daarbij gewaardeerd.

Flexibele werktijden

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun werk goed kunnen combineren met hun persoonlijke situatie. Werken op flexibele tijden is bij ons al flink ingeburgerd.

Blijven leren

We bieden uitstekende mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen, zodat je continu in ontwikkeling blijft. Dat houdt je werk uitdagend.

Duurzame inzetbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich prettig in hun werk blijven voelen. Wij hebben in het kader van duurzame inzetbaarheid subsidie ontvangen uit het Europees Sociaal Fonds.

Alle vacatures

Bekijk onze vacatures

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!