Routebeschrijving

Adres

Hoogheemraadschap van Rijnland
Archimedesweg 1
2333 CM  LEIDEN

Bekijk de locatie van het hoofdkantoor op Google-maps (opent in nieuw venster).

Met het openbaar vervoer

Vanaf het centraal station Leiden loopt u in 15 minuten naar het Rijnlandshuis.

Verlaat het station via de achterzijde (zijde LUMC/Oegstgeest), richting de hoofdingang van het Leids Universitair Medisch Centrum. Houd voor de hoofdingang rechts aan en loop vervolgens door tot de rotonde. Ga hier linksaf de Sandifortdreef op. Bij de volgende rotonde rechtsaf/rechtdoor de Zernikedreef op langs de Hogeschool Leiden. Vervolgens de eerste straat links (Archimedesweg) en dan rechts met de bocht mee. Het laatste gebouw aan uw linkerhand is het pand van Rijnland.  U kunt vanaf het centraal station de bus nemen. Uitgang bussen / taxi’s nemen op het station!De bussen die vlak bij de Archimedesweg komen zijn:

Bus 30 (Richting Katwijk ZH )

Bushalte Centraal Station Leiden
Bushalte Verbeekstraat, Leiden
Lopen 2 minuten.

Bus 37 richting (Richting Katwijk ZH)

Bushalte Centraal Station Leiden
Bushalte Trambaan Leiden
Lopen 2 minuten

Bus 221 ( Noordwijk )

Bushalte Centraal Station Leiden.
Bushalte Zernikedreef.
Lopen 2 minuten.

Bus 43 ( Richting Den Haag )

Bushalte Centraal station Leiden.
Bushalte Zernikedreef,
Lopen 2 minuten.

Bus 31 (richting Katwijk)

Bushalte Centraal station Leiden
Bushalte Verbeekstraat
Lopen 4 minuten

Bus 2 (richting station de Vink)

Bushalte Centraal station Leiden
Bushalte Jan Luykenlaan

Met de auto

Komend vanaf de A44 neemt u de afslag Leiden centrum en volgt de N206. U bevindt zich nu op de Plesmanlaan. Na ongeveer een kilometer (derde verkeerslichten vanaf A44) gaat u links, afslag Bio Sciencepark. Vervolgens gaat u meteen naar rechts. Ons kantoor is het eerste gebouw aan uw rechterhand: Archimedesweg 1.

Komend vanaf de A4/E19 neemt u de afslag Zoeterwoude/Leiden centrum. U volgt de N206 en komt via de Europaweg, de Churchillaan en de doctor Lelylaan op de Plesmanlaan. Bij de stoplichten rechtsaf de Plesmanlaan op. Eerste stoplichten linksaf en daarna eerste weg rechts. Het gebouw aan de rechterhand is Archimedesweg 1.

Komend vanuit de richting Alphen a/d Rijn, via de N11, volgt u na de N11, de A4/E19. U volgt nu de N206 richting de Plesmanlaan. Verder zie boven.

NB

Bezoekers wordt met klem verzocht om niet met de auto naar Rijnland te komen. Rijnland beschikt over erg weinig parkeergelegenheid. Wij adviseren u om met het openbaar vervoer naar de Archimedesweg te komen. Wanneer u toch met de auto komt en het parkeerterrein van Rijnland vol is, dan kunt u parkeren aan de Oude Rhijnhofweg in Oegstgeest en vanaf daar de bus naar de Plesmanlaan te nemen (bushalte verbeekstraat). Of op een van de betaalde parkeerplaatsen op het Bio Science Park.

Bekijk de bezoekersinformatie in de rechterbalk om te zien waar u betaald kunt parkeren.