Einde overeenkomst

Wij vinden het fijn als wij u van dienst kunnen zijn bij het gebruik van ons eigendom. Maar er is soms een moment dat onze wegen scheiden. Ook dan helpen wij u graag. Hieronder vindt u meer informatie.

Opzeggen van huur grond of water

Heeft u een huurovereenkomst met Rijnland voor bijvoorbeeld een ligplaats voor een boot of het gebruik van grasland en wilt u deze overeenkomst opzeggen, dan kan dat via het onderstaande formulier “opzegging overeenkomst”. Houdt u wel rekening met de opzegtermijn die in uw overeenkomst staat?

Gebruik voortzetten

Indien u gaat verhuizen en de nieuwe bewoner wil het gebruik voortzetten dan kunt u een, ‘verklaring van overname’ meesturen met de opzegging. U ondertekent altijd beiden deze verklaring. Na ontvangst zullen wij contact opnemen met de door u voorgestelde ‘nieuwe’ gebruiker en dit verzoek verder in behandeling nemen. Na goedkeuring ontvangt de nieuwe gebruiker een nieuwe overeenkomst. Op grond van het aanvullend vastgoedbeleid moet uw aanvraag voldoen aan de daar genoemde eisen. Is dat het geval dan publiceren wij het voornemen tot verhuur.

Voorbehoud

Let op! Rijnland behoudt zich het recht om per aanvraag te beoordelen of overname mogelijk is. Het invullen van het formulier geeft geen garantie dat overname daadwerkelijk mogelijk is.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met team Vastgoed via het contactformulier.

Opzeggen overeenkomst

Opzeggen van grond, ligplaats of steiger

Wilt u meerdere opzeggingen doen? Dan dient u het formulier nogmaals in te vullen.

Sleep hier uw een bestand

Geeft u toestemming tot het gebruiken en bewaren van uw gegevens? Wat wij met deze gegevens doen kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens