Verkoop

Het algemeen bestuur van Rijnland heeft in 2020 het nieuwe verkoopbeleid aangenomen: “Loslaten waar het kan, vasthouden waar het moet”. Dit betekent dat Rijnland alleen dan grond of water verkoopt als dat past in het beleid.

Aanvragen van offerte voor koop

U kunt via het contactformulier een aanvraag doen voor een offerte. In alle gevallen volgen wij het verkoopbeleid. Wij maken constant de afweging tussen verhuur en verkoop. In veel gevallen is verkoop mogelijk, in sommige gevallen is dat niet het geval. Gebruik het contactformulier ook om te informeren naar de mogelijkheden voor koop van grond of water.

Prijzen

Wij verkopen ons eigendom op basis van marktconforme prijzen. Hiervoor hanteren wij een tarievenlijst. Deze lijst is indicatief en wij hebben altijd de mogelijkheid af te wijken van deze lijst. In sommige gevallen maken wij gebruik van een taxateur om de waarde vast te stellen. De kosten zijn voor de koper. Alle offertes zijn onder voorbehoud van goedkeuring door het bestuur van Rijnland en op basis van kosten koper. Wij hanteren in ieder geval een minimumverkoopprijs van € 1.000,- per aankoop.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met team Vastgoed via het contactformulier.