Applicatiebeheerder Office 365

Locatie
Leiden
Sluitingsdatum
9 oktober 2023 01:59
Salaris
€3365 - 4519
Uren
32 - 36 uur

nog 8 dagen

Solliciteren
Het bijdragen aan de veranderingen in het Rijnlandse applicatielandschap: dat is wat jij gaat doen als applicatiebeheerder Office 365 bij Rijnland. Door je communicatieve vaardigheden kun je goed met collega’s schakelen en weet je hen mee te krijgen in jouw ideeën. Kom jij vanuit jouw expertise bijdragen aan droge voeten en schoon water?
Wat ga je doen als applicatiebeheerder Office 365?
Je belangrijkste taak is uiteraard het beheer van de Office 365 applicaties, inclusief Teams, OneDrive, OneNote en MS Projects. Je werkt vanuit Topdesk en pakt meldingen op die betrekking hebben op:
 • Het toekennen van rechten (bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers);
 • Serviceaanvragen vanuit collega’s;
 • Het verhelpen van verstoringen;
 • Datamigratie.
Daarnaast:
 • Beheer je samen met een collega de Topdesk-applicatie, je hebt een regierol richting de leverancier;
 • Bouw je scripts om zaken te automatiseren;
 • Beheer je samen met een collega de telefonie omgeving van Rijnland;
 • Participeer je in andere IT projecten.
Je hebt veel vrijheid in je werk, deelt je eigen tijd in en maakt grotendeels zelf keuzes in welke werkzaamheden je oppakt. Je werkt met twee enthousiaste collega’s in een continu veranderende omgeving voor zowel het Hoogheemraadschap van Rijnland als voor het Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard, met wie we een samenwerkingsverband hebben. Ook werk je veel samen met de applicatiebeheerder telefonie.

Waar ga je werken?
Bij het Hoogheemraadschap van Rijnland, het oudste waterschap van Nederland. We werken elke dag aan droge voeten en schoon water. Op Wat doet Rijnland kun je daar alles over lezen. Je werkt op ons moderne en lichte kantoor in Leiden. Een heerlijke werkplek met een uitstekend bedrijfsrestaurant, goed bereikbaar met het OV en gratis parkeergelegenheid voor de deur als je verder weg woont. In deze functie kun je echter ook regelmatig thuiswerken. Je werkt intensief samen met twee collega’s en maakt met z’n drieën deel uit van het zestien man/vrouw sterke Team Applicaties onder leiding van Jorrit Timmers.

Jorrit Timmers (Teamleider Applicaties): “Voor een enthousiast iemand is dit een heerlijke functie met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Telefonie binnen MS Teams is bijvoorbeeld een mooie uitdaging en er is voldoende gelegenheid om cursussen te volgen en certificaten te halen. Voor je het weet ben je een echte expert!”.
Wat vragen we van jou als applicatiebeheerder Office 365?
Je bent een applicatiebeheerder die graag samenwerkt en gericht is op zijn of haar omgeving, allesbehalve een solist dus. Je bent leergierig en wil graag ontwikkelen en doorgroeien.  Je bent een digital native en weet wat er speelt in de snel veranderende wereld van de ICT. En verder:
 • Heb je hbo werk- en denkniveau;
 • Is relevante werkervaring fijn, maar niet strikt noodzakelijk (het mag ook je eerste baan zijn);
 • Heb je de benodigde kennis van Office 365;
 • Ben je leergierig en bereid cursussen te volgen en certificaten te behalen.
Hier mag je op rekenen
 • Een salaris van minimaal € 3.365,- en maximaal € 4.519,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Maandelijks een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 21% van je maandsalaris. Hiermee kun je extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het gewoon laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 27 extra uren kopen;
 • Vakantiedagen, reiskosten of een thuiswerkvergoeding;
 • Een prima pensioenregeling bij het ABP;
 • Voor je persoonlijke ontwikkeling een opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een zakelijke telefoon en een laptop die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een thuiswerkbudget om je thuiswerkplek goed in te richten;
 • Een fijne open, informele en collegiale werksfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn.
Wil je meer weten?
Wil je meer weten over de functie? Teamleider Jorrit Timmers maakt graag tijd voor je. Je kunt hem bellen, appen of mailen via 06 5007 3651 of jorrit.timmers@rijnland.net. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Melle Tuik (adviseur recruitment), bereikbaar via 06 3111 1120 of via recruitment@rijnland.net.

Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met een teamlid en adviseur recruitment en vindt plaats op donderdagochtend 19 oktober. Het tweede gesprek is met een teamlid en de teamleider en vindt plaats op woensdagmiddag 25 oktober. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Leiden. We willen je vragen met dit alles rekening te houden.

De sluitingsdatum van deze vacature is 8 oktober 2023.

Conform ons werving- en selectiebeleid, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd.

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.

Interesse?

Solliciteren