Coördinator ICT Gebruikersondersteuning

Publicatiedatum
21 Juli 2021
Sluitingsdatum
11 Augustus 2021
Salaris
€2966 - 4024
Uren
32 - 36 uur

nog 8 dagen

Solliciteren
Jij bent niet de persoon die orders uitdeelt en dan achterover leunt. Nee, jij bent van het kaliber ‘samen de schouders eronder’ en je werkt dus net zo hard mee. Daarnaast houd je de grote lijnen in de gaten, ben je met de interne organisatie in gesprek en weet je de juiste prioriteiten te stellen bij incidenten. Het is jouw doel om het servicepunt verder te professionaliseren. Als jij daar warm voor loopt is de rol van coördinator ICT gebruikersondersteuning een rol waar jij jezelf helemaal in kwijt kunt!
 
Wat ga je doen als coördinator ICT gebruikersondersteuning?
Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor telefonisch en on-site support voor de 1450 gebruikers van het Hoogheemraadschap van Rijnland (Leiden) en Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (Rotterdam).

Als coördinator ICT gebruikersondersteuning heb je 2 rollen:
 • In jouw rol als coördinator servicedesk heb jij, naast het meewerken in de operatie, een aansturende en coachende rol. Je zorgt samen met jouw team dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je bent verantwoordelijk voor de bezetting binnen het team. Verder neem jij de leiding om snel en duidelijk te communiceren richting onze interne klanten.
 • In jouw rol als incident coördinator zorg jij ervoor dat verstoringen op applicaties en in de infrastructuur snel, goed en structureel opgelost worden met minimale impact voor onze klanten. Je monitort het incidentmanagementproces en rapporteert daar over op basis van vastgestelde prestatie-indicatoren. Je zoekt continu naar mogelijkheden om het incidentmanagement proces te optimaliseren, zodat efficiency en effectiviteit verhoogd worden. Je coördineert de werkzaamheden binnen de servicedesk. Hierbij plan je de activiteiten, verdeelt de meldingen en zorgt voor kennisopbouw binnen de servicedesk.
Je bewaakt de gestelde normen van operationele werkzaamheden, waaronder het op tijd afhandelen van meldingen en wijzigingen. Per issue bepaal je welke stappen er nodig zijn. Jij bent dé schakel tussen de gebruiker en andere afdelingen. Daarom zorg je altijd voor duidelijke en kwalitatieve meldingen. Want doordat jij helder communiceert en alles zorgvuldig registreert, worden incidenten in één keer opgelost. Hierbij maak je gebruik van ITIL-processen als Incident-, Problem- en Changemanagement.
 
Wat vragen we van jou als coördinator ICT gebruikersondersteuning?
 • Hbo werk- en denkniveau en je hebt een relevante opleiding op het gebied informatiekunde of ICT;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • In het bezit van een ITILv4 certificaat of bereid deze te behalen;
 • Windows 10 certificaten MD100 en MD101 is een pre;
 • Je bent stressbestendig, flexibel inzetbaar en je hebt geen bezwaar om in onregelmatige diensten te werken.
Hier mag je op rekenen
Als je bij Rijnland in dienst komt, kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris van minimaal € 2.966,- en maximaal € 4.024,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); het uiteindelijke salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Naast jouw salaris heb je een ruime keuzevrijheid door ons Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 32 extra uren kopen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een zakelijke telefoon en een laptop of tablet die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een werkweek van 36 uur waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke uren je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Timon Rammeloo (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5327 8015 of via recruitment@rijnland.net  Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Duraid Rashed (teamleider) via duraid.rashed@rijnland.net

Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de teamleider en corporate recruiter en vindt plaats op donderdagochtend 19 augustus a.s. via Microsoft Teams. Het tweede gesprek vindt plaats op donderdagochtend 26 augustus a.s. met drie teamleden.

Conform ons werving- en selectiebeleid, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd.

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.
 

Interesse?

Solliciteren