Communicatieadviseur

Publicatiedatum
4 Juni 2021
Sluitingsdatum
20 Juni 2021
Salaris
€2966 - 4024
Uren
32 - 36 uur

nog 1 dagen

Solliciteren
Wat ga je doen als communicatieadviseur?
Als team communicatie zitten we midden in een professionaliseringstraject. Met jouw ervaring als communicatieadviseur help jij mee ons team naar een hoger niveau te tillen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de communicatie van de interne accounts van ICT, HR en facilitair. Hierbij kun je denken aan het communiceren van interne ontwikkelingen, transities etc. Binnen diverse projectgroepen en afdelingen adviseer je over de communicatieaanpak en draai je je hand niet om voor de praktische vertaalslag. Je maakt een breed scala van communicatiemiddelen, variërend van een interview voor intranet en een sfeerimpressie van een evenement tot een vlog en infographic. Dit stem je af met de collega’s van het contentteam, waar je deel van uitmaakt.

Team communicatie telt 23 medewerkers en bestaat uit een teamleider communicatie en drie subteams: bestuurscommunicatie, projecten en educatie, het contentteam en het klantcontactcentrum.
Wat wij vragen van jou als communicatieadviseur
  • Minimaal een afgeronde, relevante hbo opleiding (communicatie, journalistiek e.d.);
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Up-to-date kennis van online media en handig met content management systemen en tools;
  • Creatief met tekst en beeld en een excellente beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Gedreven, resultaatgericht en proactief en dat je goed kunt samenwerken. Je denkt in oplossingen en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit.
Hier mag je op rekenen
  • Een salaris van minimaal € 2.966,- en maximaal € 4.024,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
  • Naast jouw salaris heb je een ruime keuzevrijheid door ons Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 31 extra uren kopen;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
  • Een zakelijke telefoon en een tablet die je ook privé kunt gebruiken;
  • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke uren je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Timon Rammeloo, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06 5327 8015 of via recruitment@rijnland.net. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Carla van Zuijlen-Kouwenhoven (teamleider communicatie) via carla.zuijlen-kouwenhoven@rijnland.net

Omdat je voor deze vacature een creatief profiel nodig hebt, willen we je uitdagen om op een creatieve manier jouw interesse hiervoor kenbaar te maken.

Procedure
Alle medewerkers van onze organisatie werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat de sollicitatiegesprekken via videobellen georganiseerd worden. Indien de actuele situatie het toelaat vinden de gesprekken mogelijk plaats op locatie van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de teamleider communicatie en corporate recruiter. Het tweede gesprek is met twee teamleden. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 28 juni of dinsdag 29 juni en de tweede gesprekken vinden plaats op woendag 30 juni of donderdag 1 juli.

Interesse?

Solliciteren