Contractmanager technisch onderhoudscontracten

Locatie
Leiden
Sluitingsdatum
8 december 2022
Salaris
€3431 - 4722
Uren
32 - 36 uur

nog 4 dagen

Solliciteren
De schakel tussen techniek, omgeving en de markt: dat ben jij als contractmanager technische onderhoudscontracten bij Rijnland. Onderhands, meervoudig of Europees aanbesteden: die afwisseling trekt jou. Net als contacten onderhouden en managen, zowel intern met de contracteigenaren en onderhoudsmanagers, als extern met verschillende marktpartijen. Is contracten managen jouw unieke talent? We horen het graag van je!
 
Wat ga je doen als contractmanager technische onderhoudscontracten?
Als contractmanager voer jij zelfstandig van A tot Z contractmanagement uit voor de technische onderhoudscontracten voor de uitvoerende teams binnen Onderhoud. Je houdt je bezig met de contractvoorbereiding, de aanbesteding en de contractbeheersing richting verschillende marktpartijen (aannemers en ingenieursbureaus). Samen met het aanbestedingsteam (zoals de  inkoopadviseur en werkvoorbereider) doorloop je de aanbestedingsprocedure en draag je zorg dat alle benodigde aanbestedingsstukken worden opgesteld. Je zorgt dat de eisen van techniek en omgeving goed vertaald worden in een contract en adviseert hierover. Dit doe je voornamelijk voor de onderwerpen watergangen en groen.

Naast het coördineren van de aanbestedingen ben je ook verantwoordelijk voor het managen van de onderhoudscontracten. Je bewaakt, evalueert en beoordeeld de contracten en leveranciers. Naast de kwaliteitsbewaking aan de externe kant hebben de interen partijen ook jouw aandacht. Hierbij bewaak je onze interne werkprocessen en afspraken binnen de contracten en informeer en adviseer je de onderhoudsmanagers en teamleiders. Als contractmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheersen van de kwaliteit van het contract en zorg je voor het afhandelen van wijzigingen.

Jouw drijfveer is dat de contracten goed benut worden en dat er duurzame relaties en partnerschappen met marktpartijen ontstaan en in stand blijven. Zo bied je ondersteuning aan de grote aanbestedingen en complexe contracten tot € 4 miljoen.
 
Wat vragen we van jou als contractmanager technische onderhoudscontracten?
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring binnen contractmanagement waarbij je te maken hebt gehad met techniek; meerdere vormen van aanbesteding gedaan;
 • Kennis van UAV en RAW is een pre;
 • Vanzelfsprekend ben jij integer en zet jij de puntjes op de i, werk je gestructureerd en efficiënt;
 • Je weet met enthousiasme mensen mee te krijgen, luistert goed en vraagt door.
Hier mag je op rekenen
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een salaris van minimaal € 3.431,- en maximaal € 4.722,- (schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
 • Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 27 extra uren kopen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar.
 • Een zakelijke telefoon en een laptop die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen welke dagen je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Timon Rammeloo (adviseur recruitment), bereikbaar via 06 5327 8015 of via timon.rammeloo@rijnland.net 
Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij cecile.vlist@rijnland.net   

Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de teamleider en adviseur recruitment en vindt plaats op donderdagmiddag 15 december a.s. Het tweede gesprek is met enkele teamleden en vindt plaats op maandagmiddag 19 december a.s. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

De sluitingsdatum van deze vacature is 8 december a.s.

Conform ons werving- en selectiebeleid , hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd. 

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.
 

Interesse?

Solliciteren