Installatieverantwoordelijke elektrotechniek

Locatie
Leiden
Sluitingsdatum
12 februari 2023
Salaris
€3645 - 4968
Uren
32 - 36 uur

nog 3 dagen

Solliciteren
Absolute vrijheid om je werk te kunnen doen: dat kenmerkt jouw werk als installatieverantwoordelijke elektrotechniek. Uiteraard houd je je teamleider op de hoogte, maar je deelt je eigen week in en bepaalt zelf hoeveel je die week binnen of buiten werkt. Zorg jij dat de elektrische veiligheid gewaarborgd kan worden? We horen graag van je!
Wat ga je doen als installatieverantwoordelijke elektrotechniek?
Jouw functie is enorm belangrijk, omdat jij ervoor zorgt dat de elektrische veiligheid en continuïteit op orde is volgens de wet- en regelgeving. Jij bent de rechtspersoon van Rijnland en zorgt ervoor dat projecten opgeleverd en reparaties (tijdig) uitgevoerd worden volgens de ARBO wet- en regelgeving. Dit doe je door zowel op kantoor te zijn als in het veld, waarbij 40% kantoor is en 60% buiten. Op kantoor houd je je bezig met schrijven van plannen van aanpak en weet wet- en regelgeving toe te passen. Eenmaal buiten ga je onaangekondigd langs een project, voer je inspecties uit en werk je mee als de situatie daar om vraagt. Je bent dan ook gemachtigd om acties te ondernemen als de situatie daarom vraagt.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:
 1. Controleren en activeren van werkplannen en schakelbrieven;
 2. Inspectierapporten en werkplannen analyseren volgens NEN3140;
 3. Toetsen van bekwaamheid en daarmee de juiste mensen aanstellen op specifieke installaties;
 4. Werkbezoeken afleggen bij zowel onderhoud, renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten.

Het team
Samen met 18 anderen vorm jij het team elektrotechniek. In dat team zitten 6 vakspecialisten, 8 onderhoudstechnici, 1 coördinator, 2 werkvoorbereiders, de teamleider en jij als installatieverantwoordelijke. Vakkennis en technische inhoud is aanwezig in het team. Kenmerkend is dat iedereen elkaar informeert waar ze mee bezig zijn en hulp durft in te roepen of aan te bieden. Zo helpen zij elkaar en staan ze elkaar bij. Ook zonder het te vragen.

De huidige installatieverantwoordelijke gaat eind 2023 met pensioen en heeft zo veel tijd om jou in te werken waarna hij zich gaat richten op andere werkzaamheden.
Wat vragen we van jou als installatieverantwoordelijke elektrotechniek?
Als installatieverantwoordelijke sta je open voor discussie en overleg. Communiceren, vragen stellen, informeren: dat zijn belangrijke soft skills die jij bezit. Je kunt je standpunt innemen over inhoudelijke onderwerpen maar bent ook flexibel in het meebewegen als dat kan. Als laatst is een nieuwsgierigheid naar elektrotechnische oplossingen de normaalste zaak van de wereld voor jou.

Verder heb je:
 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding;
 • De STIPEL IV/ WV en ILS (Scios scope 8) opleiding afgerond. Beschik je niet over de IV en WV-papieren maar wel over de kennis en ervaring? Dan bieden wij je aan dat je deze papieren alsnog kunt behalen.
Hier mag je op rekenen
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een salaris van minimaal € 3.645,- en maximaal € 4.968,- (schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
 • Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 27 extra uren kopen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Een werkweek van 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke dagen je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Meer informatie?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Eldon van Rooijen (adviseur recruitment) bereikbaar via 06 5541 2981 of via recruitment@rijnland.net. 
Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Jan Zuijderduijn (teamleider elektrotechniek) via jan.zuijderduijn2@rijnland.net.  

Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de teamleider en adviseur recruitment en vindt plaats op maandagochtend 20 februari. Het tweede gesprek is met de huidige installatieverantwoordelijke, een directe collega en de teamleider en vindt plaats op maandagochtend 27 februari. Beide gesprekken zijn op ons kantoor in Leiden. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 12 februari 2023.

Conform ons werving- en selectiebeleid, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd.

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.

Bekijk hier alle vacatures van Rijnland

Interesse?

Solliciteren