Open sollicitatie

Publicatiedatum
1 January 2021
Sluitingsdatum
31 December 2021

nog 160 dagen

Solliciteren
Heb je geen passende vacature kunnen vinden maar denk je een aanwinst te zijn voor Rijnland? Wij zijn altijd op zoek naar water talent!

Als Hoogheemraadschap staan wij voor een grote uitdaging. De bevolking neemt toe, klimaatontwikkelingen, energietransitie, circulaire economie, digitalisering en  de komst van nieuwe spelers door de globalisering! Wat is er nodig om ook in 2050 nog te kunnen wonen, werken en recreëren in het gebied van Rijnland? Ben jij het talent dat we zoeken om ons te helpen voor te bereiden op de toekomst? Bij Rijnland kunnen vele talenten worden ingezet. Van juristen tot aan techneuten! Solliciteer en onze corporate recruiter zal jouw sollicitatie beoordelen en indien van toepassing contact opnemen.  
Waar kan je bij ons mee aan de slag?
Water heeft een verbindende rol in maatschappelijke vragen van klimaatverandering, ruimtelijke ontwikkelingen, landbouw, circulaire economie, energie en biodiversiteit. Vanuit die vraag denken wij mee en brengen wij onze water expertise in om te komen tot (ver)nieuwe kansen en mogelijkheden.
Als we namelijk over 50 jaar in ons gebied willen blijven wonen, werken en recreëren dan moeten we ingrijpend ons watersysteem aanpakken. Dat betekent dat we als Hoogheemraadschap:
  • Nog meer met anderen zullen moeten samenwerken, experimenteren en innoveren.
  • Steeds meer gebruik maken van nieuwe technieken, slimmere en duurzamere oplossingen en voeren onze kerntaken digitaal uit.
Dat is nodig om onze waterkeringen, gemalen, watergangen en zuiveringen klaar te maken voor de toekomst. Bewoners en gebruikers verwachten steeds snellere en betere dienstverlening. Watertaken worden steeds vaker samen met, of door burgers zelf uitgevoerd.  Op deze manier is het werken bij Rijnland altijd uitdagend en anders. We zijn een Hoogheemraadschap dat gericht is om een brede maatschappelijke meerwaarde te creëren!
Herken jij jezelf? Dan is Rijnland de juiste plek voor jou!
  • Je bezit een specifieke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig is om succesvol te zijn in je functie. Digital skills zijn vanzelfsprekend, je vakkennis  is up-to-date en je bent een professional pur sang.
  • Je bezit het vermogen adequaat te reageren op je omgeving. Verandering als constante is de nieuwe werkelijkheid en je hebt de mogelijkheid mee te veranderen. Je beschikt over zelfinzicht en reflectieve vaardigheden. Je bent gericht op kansen en ziet nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging.
  • Persoonlijke ontwikkeling en leren zitten in je genen. Je voert regie op je eigen ontwikkeling en je ziet leren als een continue proces. Je bewaakt de grens tussen werk en privé en haalt het beste bij jezelf en anderen naar boven.
  • Je werkt continue aan je inzetbaarheid, gericht op zowel je huidige functie als op een eventuele toekomstige rol binnen of buiten Rijnland. Je kent je talenten en weet welk werk je goed past. Je bent bevlogen, veerkrachtig en bezit doorzettingsvermogen.
Hier mag je op rekenen
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
  • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke uren je werkt en hoeveel uren je per dag maakt;
  • Naast jouw salaris heb je een ruime keuzevrijheid door ons Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen waarmee je kunt sparen voor een langere tijd vrij, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het gewoon laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 32 extra uren kopen;
  • Diverse cursussen en trainingen gericht op gezondheid en well-being (zoals Yoga, mindfullness, time management, voorlichting stoppen met roken, bootcamp).
Vragen kun je stellen via recruitment@Rijnland.net.
 

Interesse?

Solliciteren