Open stage aanvraag

Publicatiedatum
7 Mei 2021
Sluitingsdatum
31 December 2021

nog 150 dagen

Solliciteren
Ben jij opzoek naar een leerzame stageplek bij Rijnland? Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Heb je affiniteit met water? Ben je samenwerkingsgericht, enthousiast en steek jij graag je handen uit de mouwen?

Wij zijn altijd op zoek naar toekomstig water talent! Bij Rijnland krijgt talent een kans. Het hoogheemraadschap van Rijnland biedt je uitgebreide stagemogelijkheden, zowel voor mbo’ers als voor hbo’ers en wo’ers. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten, bijvoorbeeld voor je stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf dan een leuke motivatiebrief!
Waar kan je bij ons mee aan de slag?
“Droge voeten, schoon water” is waarvoor wij ons dagelijks inzetten. Zo beschermen wij het gebied van Rijnland tegen de zee en overstromingen, zorgen we voor een goede waterstand in de polders en stedelijke gebieden. Hiernaast zorgt Rijnland voor schoonwater in de plassen, grachten en sloten. Daarbij wordt afvalwater gezuiverd van alle huishoudens en bedrijven in west-Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor het watergebied van Wassenaar tot Amsterdam en van IJmuiden tot Gouda.

Goed waterbeheer is van levensbelang voor de toekomst. Dat betekent dat daar nu op moet worden voorbereid. Met verschillende vakgebieden/opleidingsrichtingen kun jij hieraan bijdragen. Daarom kan je voor diverse stageplekken bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld stageplaatsen aan juristen tot aan techneuten en van directieassistente tot watermanagers.
Herken jij jezelf? Dan is Rijnland de juiste plek voor jou!
 • Je bent een student op MBO, HBO of WO niveau;
 • Je hebt affiniteit met water en wilt je graag inzetten voor “droge voeten en schoon water”;
 • Je bent samenwerkingsgericht, enthousiast en resultaatgericht;
 • Je bent bevlogen, leergierig en nieuwsgierig.
Ben je enthousiast? Laat het ons dan weten en schrijf een brief
Het is voor ons extra uitdagend om in corona een stageplek aan te bieden, om jouw aanvraag zo succesvol mogelijk te laten verlopen vragen we het volgende van je! Stuur ons je motivatiebrief met daarin:
 • Kort iets over jezelf;
 • Wat jouw stage inhoudt;
 • Wat jij verwacht van je stageplek;
 • In welke periode wil je komen stagelopen.
Hier mag je op rekenen
 • Een ruime stagevergoeding van €400,- / €550,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van opleidingsniveau;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en goede begeleiding;
 • Tijdens je stageperiode word je ondergedompeld in de kennis en vaardigheden die Rijnland bezit. Na jouw stage heb jij ervaring mogen opdoen in ons waterschap.

Interesse?

Solliciteren