Senior beheerder beveiliging

Locatie
Leiden
Sluitingsdatum
12 februari 2023
Salaris
€2978 - 3915
Uren
32 - 36 uur

nog 3 dagen

Solliciteren
“De juiste mensen die de juiste toegang hebben op het juiste moment”, jij begrijpt als geen ander dat dit van essentieel belang is!  Daarom wil jij je bezighouden met het beveiligen, autoriseren en controleren van toegang tot onze vitale ruimtes. Ook signaleer je eventuele risico’s op de middellange en lange termijn en weet jij feilloos de organisatie hierin mee te nemen. Enthousiast? Werk dan mee aan een professionele fysieke beveiliging van onze gebouwen en terreinen!
Wat ga je doen als senior beheerder fysieke beveiliging?
Jij bent de schakel tussen het management en de operatie, waarbij je de uitdagingen van de werkvloer vertaalt naar het management. Je bent in staat om binnen gestelde kaders toegangsvraagstukken om te zetten naar wijzigingen in autorisatieprofielen en beveiligingssystemen. Je neemt dan ook deel aan verschillende overleggen en staat in contact met de gehele organisatie. Daarnaast overleg je regelmatig met de securitymanager om vervolgstappen af te stemmen op het gebied van beveiligingsmaatregelen, autorisatie en controle van de toegang.  Je denkt bijvoorbeeld ook na over het toepassen van verschillende barrières, wat het voor onbevoegden lastiger maakt om toegang te krijgen. Jij weet dan ook vooruit te kijken en na te denken over lange termijnplanning. Ook voer je periodiek risicoanalyses uit. Je hebt overzicht en schakelt makkelijk van operationele taken naar tactische vraagstukken.

Nieuwe beslissingen om beveiliging te verbeteren voer jij door naar de collega’s. Jij weet als geen ander welke toon je het beste kunt aanslaan om collega’s hierin te enthousiasmeren. Wanneer nodig komt ook jouw ondernemerskracht naar boven en neem je snel de juiste beslissingen. Denk aan ad hoc beslissingen tijdens een calamiteit. Zowel intern als extern ben je je bewust van je stakeholders en bouw je de brug naar het operationele lijnmanagement.     

Je maakt ook deel uit van een lopend project, fysieke toegang, waarin je ondersteunde taken verricht op het schrijven van beveiligingsprocedures, implementatie van een vervangingstraject (cilinders) en administratieve werkzaamheden.
Wat vragen we van jou als senior beheerder fysieke beveiliging?
Jij biedt een mensgerichte dienstverlening met een operationeel karakter. Je begrijpt dat een goede samenwerking met interne en externe partners noodzakelijk is om tot het gewenste resultaat te komen. Verder vragen wij het volgende van je:
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met fysieke beveiliging en beheren van beveiligingsmaatregelen zoals toegangscontrole systemen, elektronische en mechanisch sluitplan, sleutel kasten, cctv en inbraak beveiliging;
 • Coachende capaciteiten; waarderend, motiverend, stimulerend en inspirerend;
 • Kan vanuit een open houding en zonder oordeel goed naar anderen luisteren. Kan zichzelf openstellen en toont betrokkenheid;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling & schriftelijk);
 • Flexibel ten aanzien van werktijden en werklocaties;
 • Werkt praktisch en gestructureerd. Kan ook goed organiseren en prioriteiten stellen.
Hier mag je op rekenen
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een salaris van minimaal € 2.978,- en maximaal € 3.915,- (schaal 8) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
 • Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 27 extra uren kopen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een zakelijke telefoon en een laptop die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke dagen je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Meer informatie?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Timon Rammeloo (adviseur recruitment) bereikbaar via 06 53278015 of via recruitment@rijnland.net. 

Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Kevin Bout (securitymanager) via 06-25693881.

Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de securitymanager fysieke beveiliging en adviseur recruitment. Het tweede gesprek is met de teamleider veiligheid en teamleider zuiveren beheer. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 16 februari en de tweede gesprekken op woensdagmiddag 22 februari. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

De sluitingsdatum voor interne kandidaten is 5 februari 2023.
De sluitingsdatum van externe kandidaten is 12 februari 2023.

Conform ons werving- en selectiebeleid, hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd.

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.
Bekijk hier alle vacatures van Rijnland

Interesse?

Solliciteren