Senior content specialist

Publicatiedatum
4 Juni 2021
Sluitingsdatum
20 Juni 2021
Salaris
€3306 - 4550
Uren
32 - 36 uur

nog 1 dagen

Solliciteren
Wat ga je doen als senior contentspecialist?
Als team communicatie zitten we midden in een professionaliseringstraject. Met jouw ervaring als contentspecialist en jouw senioriteit help jij mee ons team naar een hoger niveau te tillen. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en doorontwikkeling van het contentteam. Je zet de lijnen uit en adviseert en begeleidt collega’s. Dat doe je op een plezierige en inspirerende manier, met oog voor concrete resultaten.

Daarnaast ben je actief in de dagelijkse uitvoering van het contentteam. Je gebruikt je schrijftalent, creativiteit en inzichten om aansprekende content voor diverse doelgroepen te maken. Aan de hand van  de contentkalender creëer je teksten, foto’s, video’s en infographics voor interne en externe communicatiemiddelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en doorontwikkelen van de social-mediastrategie. Hiervoor gebruik je moderne monitoringstools.

Team communicatie telt 23 medewerkers en bestaat uit een teamleider communicatie en drie subteams: bestuurscommunicatie, projecten en educatie, het contentteam en het klantcontactcentrum.
Wat we vragen van jou als senior contentspecialist
 • Een afgeronde, relevante hbo opleiding (communicatie, journalistiek e.d.);
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Up-to-date kennis van online media en handig met content management systemen en tools;
 • Creatief met tekst en beeld en een excellente beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Gedreven, resultaatgericht en proactief en dat je goed kunt samenwerken. Je denkt in oplossingen en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit;
 • Ervaring met het coachen van collega’s is een pre.
Hier mag je op rekenen
 • Een salaris van minimaal € 3.306,- en maximaal € 4.550,- (schaal 10) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring;
 • Naast jouw salaris heb je een ruime keuzevrijheid door ons Individueel Keuze Budget ter waarde van 21% van het totale maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het laten uitbetalen als loon. Op fulltime basis kun je per maand 31 extra uren kopen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een zakelijke telefoon en een tablet die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke uren je werkt en hoeveel uren je per dag maakt.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Timon Rammeloo, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06 5327 8015 of via recruitment@rijnland.net. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Carla van Zuijlen-Kouwenhoven (teamleider communicatie) via carla.zuijlen-kouwenhoven@rijnland.net

Omdat je voor deze vacature een creatief profiel nodig hebt, willen we je uitdagen om op een creatieve manier jouw interesse hiervoor kenbaar te maken.

Procedure
Alle medewerkers van onze organisatie werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat de sollicitatiegesprekken via videobellen georganiseerd worden. Indien de actuele situatie het toelaat vinden de gesprekken mogelijk plaats op locatie van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met de teamleider communicatie en corporate recruiter. Het tweede gesprek is met twee teamleden. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 28 juni of dinsdag 29 juni en de tweede gesprekken vinden plaats op woendag 30 juni of donderdag 1 juli.

Conform ons werving- en selectiebeleid , hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang. Dit betekent dat wij eerst in gesprek gaan met interne kandidaten. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover geïnformeerd.

Hoogheemraadschap van Rijnland stelt geen prijs op acquisitie op basis van deze advertentie.

Interesse?

Solliciteren