Stagiair(e) communicatie

Publicatiedatum
16 April 2021
Salaris
€550
Uren
36 - 36 uur
Solliciteren
Rijnland voert een groot aantal (investerings)projecten uit. Een van die projecten is het baggeren van de Langeraarse Plassen in het kader van KRW2. Daarbij wordt veel met personen en instanties uit de omgeving gecommuniceerd.
Wat ga je doen als stagiair(e) communicatie?
Het is jouw opdracht om een plan van uitvoering op te stellen, uit te voeren en bij te stellen, waarbij de werkzaamheden zo digitaal (en analoog) mogelijk kunnen worden gecommuniceerd met die omgeving. Denk daarbij aan internet en intranet, social media, een bouw app en polls als het gaat om digitaal en denk aan bouwborden, rondleidingen en baggercursussen als het gaat om analoge informatievoorziening.
Wat vragen we van jou als stagiair(e) communicatie?
Wij zijn op zoek naar een Hbo-student met een studierichting Communicatiewetenschappen. We kijken minder naar de theoretische inhoud die je meeneemt, maar des te meer naar de competenties die voor deze stageplaats van belang zijn. Je bent proactief en innovatief, toont commitment en je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren.
Hier mag je op rekenen
  • De stageplaats is vanaf april 2021 beschikbaar zal ca. 4 maanden duren, afhankelijk van de eisen van je opleiding. Je komt in een deskundig en bevlogen team te werken en doet ervaring op met omgevingsmanagement en (investerings)projecten binnen een waterschap;
  • De werkzaamheden vinden onder normale omstandigheden gedeeltelijk plaats op locatie van het hoofdkantoor in Leiden, maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Door de uitbraak van het coronavirus werken de medewerkers van Rijnland op dit moment nog veel thuis. In welke mate jij bij ons op kantoor kan werken is afhankelijk van de ontwikkelingen de komende maanden. Houd er rekening mee dat in ieder geval een deel van de stage vanuit huis plaatsvindt. Alle digitale voorzieningen zijn daarvoor beschikbaar;
  • Voor je werkzaamheden bij het Hoogheemraadschap ontvang je een vergoeding. Deze bedraagt € 550,00 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Ook worden je reiskosten vergoed indien je niet in het bezit bent van een ov-studentenkaart.
  • Bij het Hoogheemraadschap van Rijnland sta je midden in de samenleving. Bij ons werken we met plezier aan afwisselende projecten in de hele watercyclus. We staan voor kennis en groei. We houden van aanpakkers en stellen ontwikkeling centraal, dat komt de groei van onze organisatie ten goede.
Meer informatie?
Heb je algemene vragen over stages bij Rijnland? Neem dan contact op met Jacob Wijbenga. Je kunt hem mailen op stage@rijnland.net , of bel hem anders op 06 -21585436.

Heb je een inhoudelijke vraag over deze stageplaats? Neem dan contact op met Simone van Gigch. Zij is per mail bereikbaar op Simone.Gigch@rijnland.net of telefonisch op 071-3063033.

Interesse?

Solliciteren