Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden en denk je een aanwinst te zijn voor Rijnland? Wij zijn altijd op zoek naar water talent!

Als hoogheemraadschap staan wij voor een grote uitdaging. De bevolking neemt toe, klimaatontwikkelingen, energietransitie, circulaire economie, digitalisering en de komst van nieuwe spelers door de globalisering! Wat is er nodig om ook in 2050 nog te kunnen wonen, werken en recreëren in het gebied van Rijnland? Ben jij het talent dat we zoeken om ons te helpen voor te bereiden op de toekomst? Bij Rijnland kunnen vele talenten worden ingezet. Van juristen tot aan techneuten!

Als Rijnlander:

  • Bezit je een sterke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk. Digital skills zijn vanzelfsprekend, je vakkennis is up-to-date en je bent een professional pur sang.
  • Ben je gericht op kansen en zie je nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging. Je stelt doelen en bent resultaatgericht. Je hebt overzicht en werkt systematisch.
  • Heb je oog voor je omgeving en ben je op de hoogte van wat er speelt (intern en extern). Je volgt maatschappelijke, politieke en vaktechnische trends. Je houdt van verandering en beweegt enthousiast mee.
  • Ben je gericht op samenwerking en verbinding. Je luistert actief en haalt input op. Je snapt dat je in je eentje misschien soms sneller werkt, maar sámen verder komt. Daarom sta je open voor suggesties van anderen en geef je ruimte aan hun goede/betere ideeën.
  • Ken je jouw talenten en blijf je jezelf ontwikkelen. Je bent bevlogen, veerkrachtig en een echte doorzetter.
  • Wil je werken met plezier. Je bent een vaardige én aardige collega. Je kunt hard werken én hard lachen (ook om jezelf).

Pas je in het plaatje? Wil jij Rijnland komen versterken? Solliciteer en onze corporate recruiter behandelt jouw sollicitatie en neemt indien van toepassing contact met je op.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Altijd als eerste weten welke nieuwe vacatures er zijn bij Rijnland? Stel nu de Jobalert in.