Werken bij Rijnland

Werken met water, iets voor jou?

Waterzuivering

Waarom Rijnland?

 • Droge voeten

  Werken bij Rijnland betekent werken met water. Door de inzet van meer dan negenhonderd Rijnlanders en gebruik van de nieuwste technieken, zorgen we dat inwoners en gebruikers in ons gebied droge voeten houden.

 • Schoon water

  Rijnland werkt aan schoon en gezond water. Dat is van levensbelang. We zuiveren het afvalwater en bewaken de waterkwaliteit in sloten, kanalen, meren en rivieren. Werken bij Rijnland is werken aan een schone leefomgeving.

 • Klimaatadaptatie

  Ons werkgebied ligt grotendeels onder de zeespiegel. Door klimaatveranderingen wordt het beheren van water steeds uitdagender. Zonder Rijnland zou dit gebied dan ook overstromen. Ons werk maakt echt het verschil.

 • Innovatie

  Willen we over 50 jaar nog in onze regio kunnen wonen en werken, dan moeten we voortdurend innoveren. Zo is Rijnland als eerste waterschap in Nederland IEC 62443 – gecertificeerd (internationale standaard voor cybersecurity binnen de operationele technologie).

 • Cultuur van kansen

  Als enthousiaste professional ben jij voor ons onmisbaar! Je krijgt ruimte voor jouw ideeën en oplossingen. En maakt deze kansen waar in de praktijk. We halen het beste uit onze medewerkers. Dat is goed voor jou én voor Rijnland.

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden en denk je een aanwinst te zijn voor Rijnland? Wij zijn altijd op zoek naar water talent!

Arbeidsvoorwaarden

Rijnland is een moderne en betrouwbare werkgever. Met een uitstekend totaalpakket aan voorwaarden. Met ruimte voor jouw persoonlijke wensen.

Stage lopen

Zoek jij een boeiende stageplek om af te studeren, of een interessante meeloopstage? Bij het hoogheemraadschap van Rijnland geven we talent alle kans.