kolksluis spaarndam

Alle vacatures

 • Juridisch Adviseur

  Heb je kennis van privaat- en publiekrecht? Ben je zowel de expert als de partner bij juridische vraagstukken? Weet jij creatieve oplossingen te bedenken? Doe jij je werk met lef en bevlogenheid? Kom dan ons team versterken!
   

  Salaris
  €3685 - 5145
  Uren
  32 - 36 uur
 • Vakspecialist elektrotechniek

  Als vakspecialist elektrotechniek houd je je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van elektrotechnische renovatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten. Daarin vinden wij het belangrijk dat je ook rekening houdt met de onderhoudbaarheid van de objecten waar je aan werkt. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld afvalwaterzuiveringsinstallaties, rioolgemalen, poldergemalen, stuwen en inlaten. Daarnaast waak je over de kwaliteit van door externe adviseurs opgestelde ontwerp- en contractdocumenten.

  Reageren voor: 3 November 2021

  nog 7 dagen

  Salaris
  €3306 - 4550
  Uren
  32 - 36 uur
 • Medewerker DIV/Informatiebeheer

  Heb jij ervaring met adviseren en presenteren op het gebied van digitaal documentbeheer? Krijg jij energie van het voeren van accountgesprekken met collega’s om het werken met informatie te verbeteren? Stap jij gemakkelijk op collega’s af en toon je veel eigen initiatief? Dan zijn we op zoek naar jou!
   

  Salaris
  €2679 - 3560
  Uren
  32 - 36 uur
 • Systeembeheerder

  Een brede scope aan werkzaamheden in de IT infrastructuur waarbij jij je iedere dag met andere onderwerpen bezighoudt: dat is wat jij gaat doen als systeembeheerder bij Rijnland. Door je brede interesse op het gebied van IT infrastructuur krijg jij energie van het goed draaiende houden van een complexe omgeving die in transitie is naar de cloud. Je gaat werken aan vernieuwingen op het gebied van Identity & Access Management (IAM), het operationaliseren van onze hybride multi-cloud strategie en integratie vraagstukken tussen de verschillende platformdiensten.

  Salaris
  €3306 - 4550
  Uren
  32 - 36 uur
 • Hoger veiligheidskundige

  Als hoger veiligheidskundige lever jij een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving binnen een complexe organisatie die volop in ontwikkeling is. Je levert input op onderwerpen als Arbowetgeving, machineveiligheid, risico’s en risicomanagement. Je denkt procesmatig en zet daardoor jouw rol effectief in. Op deze manier breng jij onze organisatie systematisch verder op de volwassenheidstrede 3 van de veiligheidsladder!

  Uren
  32 - 36 uur
 • Open stage aanvraag

  Ben jij opzoek naar een leerzame stageplek bij Rijnland? Ga je je afstudeerscriptie schrijven of zoek je een meeloopstage? Heb je affiniteit met water? Ben je samenwerkingsgericht, enthousiast en steek jij graag je handen uit de mouwen? Wij zijn altijd op zoek naar toekomstig water talent! Bij Rijnland krijgt talent een kans. Het hoogheemraadschap van Rijnland biedt je uitgebreide stagemogelijkheden, zowel voor mbo’ers als voor hbo’ers en wo’ers.

  Reageren voor: 31 December 2021

  nog 65 dagen