kolksluis spaarndam

Alle vacatures

Kom werken bij Rijnland en laat je inspireren door onze carrièrekansen en vacatures. Als waterschap zorgen we voor droge voeten en schoon water. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hebben we talentvolle mensen zoals jij nodig. Op kantoor in Leiden én in het veld. Solliciteer nu op jouw nieuwe baan met maatschappelijke impact. Of stel de Jobalert in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

 • Afstudeer- of stageopdracht: lnteractief delen van projectvoortgangsinformatie

  Zoek je een stage-opdracht met een relatie tot het thema projectbeheersing bij het   hoogheemraadschap van Rijnland, dan hebben wij een interessant onderzoek voor jou!  
  Het team projectbeheersing werkt aan een overgang naar samenwerken in een MS-365 omgeving. Het team projectplanners is hiervan de kartrekker. Het doel van deze migratie is projectinformatie efficiënter gebundeld, toegankelijk en interactief deelbaar te hebben op basis van real-time beschikbaarheid. In deze stage-opdracht onderzoek je en werk je  in de lopende projecten mee om dit doel zo snel mogelijk te verwezenlijken. Bij het hoogheemraadschap van Rijnland geven we jouw talent alle kans. 

  Locatie
  Leiden
  Uren
  36 - 36 uur
 • Financieel administratief medewerker

  Dicht op het belangrijkste werk van Rijnland staan, zonder zelf met je voeten in de klein te hoeven: dat kan als financieel administratief medewerker. Zo kun jij jouw talenten inzetten zodat jouw collega’s volledig ontzorgd worden in hun werk in het watersysteem. Op financieel én contractueel gebied ben jij de rechterhand van de teamleiders. Het is eigenlijk een wonder dat we het zo lang zonder jou hebben aangekund!

  Reageren voor: 19 oktober 2023 01:59

  nog 18 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €2826 - 3637
  Uren
  32 - 36 uur
 • Procesleider gebiedsontwikkelingen

  Ambities van het bestuur waarmaken en zo bodem en water sturend krijgen: dat is wat jij gaat doen als procesleider gebiedsontwikkelingen bij Rijnland. Zo zet jij je in voor klimaatadaptatie en heb je hierin een belangrijke rol. Met jouw verbinding met directie en bestuur én invloed in de omgeving, kun jij in deze functie echt het verschil maken. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben in deze unieke functie? We vertellen je er graag meer over!

  Reageren voor: 19 oktober 2023 01:59

  nog 18 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €4611 - 6478
  Uren
  32 - 36 uur
 • Teamleider Watersysteembeheer

  Jij bent een leider die het optimale uit z’n teamleden weet te halen. Een people manager die zijn medewerkers stimuleert en begeleidt in hun ontwikkeling en precies weet waar ze mee bezig zijn. Je behartigt de belangen van je team binnen de organisatie en zorgt dat ze hun werk optimaal kunnen doen. Werk met een maatschappelijke impact!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €4611 - 6478
  Uren
  32 - 36 uur
 • Toezichthouder/handhaver

  Heb jij ervaring met handhavingsprocessen, affiniteit met water en de natuur en gaat een moeilijk gesprek voeren je gemakkelijk af? Kies dan bewust voor handhaving bij het waterschap. Het geeft niet wanneer je inhoudelijk binnen dit domein de expertise nog niet hebt. Als jij nieuwsgierig bent en een proactieve houding aanneemt om te leren, dan begeleiden wij je graag naar het juiste kennisniveau. Word je al enthousiast? Solliciteer dan!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3053 - 4013
  Uren
  32 - 36 uur
 • Stagiair(e) implementatie Systems Engineering voor Zuiverings technische werken

  Binnen Rijnland (Projectencentrum) hebben wij een aantal  leerzame stageplekken met een dito opdracht. Beschik jij over een aanpakkers mentaliteit en vind je het leuk om nieuwe technieken te proberen, dan ben jij de stagiair die wij zoeken! 

  Reageren voor: 1 april 2024 02:00

  nog 183 dagen

  Locatie
  Leiden
  Uren
  36 - 36 uur