kolksluis spaarndam

Alle vacatures

Kom werken bij Rijnland en laat je inspireren door onze carrièrekansen en vacatures. Als waterschap zorgen we voor droge voeten en schoon water. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hebben we talentvolle mensen zoals jij nodig. Op kantoor in Leiden én in het veld. Solliciteer nu op jouw nieuwe baan met maatschappelijke impact. Of stel de Jobalert in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

 • Kostendeskundige

  Op zoek naar de klantvraag en daar adequaat op inspelen: dat ga je doen als kostendeskundige bij Rijnland! Je hebt kennis van het beoordelen van kostenramingen in de civiele techniek en ziet het als een uitdaging om projectmanagement, staf, MT én DT te adviseren. Als het aan jou ligt sluit de nacalculatie naadloos aan op de kostenraming. Daarom ben jij onze nieuwe kostendeskundige en horen we graag van je!

  Reageren voor: 18 december 2022

  nog 14 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • Adviseur contractmanager

  Heb jij als adviseur contractmanager ervaring met aanbestedingen en contractbeheersing met aannemers en ingenieursbureaus? Stel jij flexibel op en maak je gemakkelijk contact met het team? Staat bij jou het gezamenlijke resultaat centraal? Heb je ervaring met het opstellen van contracten en projectmatig werken?  Dan zoeken wij jou!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • IT Business Analyst

  De business in, primaire processen analyseren en complexe materie eenvoudig omschrijven in een advies: dat is wat jij gaat doen als IT business analyst bij Rijnland. Je haalt inhoudelijke kennis uit de organisatie zodat je weet waar je het over hebt. Vanuit die kennis maak jij de koppeling naar ICT-oplossingen. Verbinding zoeken en maken met anderen is dus iets wat je goed kunt en ook graag doet. Zo schrijf jij goed onderbouwde adviezen voor zowel teamleiders, managers als directie.

  Reageren voor: 11 december 2022

  nog 7 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €4264 - 6041
  Uren
  32 - 36 uur
 • Contractmanager technisch onderhoudscontracten

  De schakel tussen techniek, omgeving en de markt: dat ben jij als contractmanager technische onderhoudscontracten bij Rijnland. Onderhands, meervoudig of Europees aanbesteden: die afwisseling trekt jou. Net als contacten onderhouden en managen, zowel intern met de contracteigenaren en onderhoudsmanagers, als extern met verschillende marktpartijen. Is contracten managen jouw unieke talent? We horen het graag van je!

  Reageren voor: 8 december 2022

  nog 4 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • Adviseur Omgevingsmanagement

  Jij staat als adviseur omgevingsmanagement bekend om het goed organiseren van jouw projecten, omdat je altijd vooruit en meedenkt. Jij bent naar de omgeving toe het aanspreekpunt van Rijnland en krijgt plezier om alles goed voor de omgeving te regelen. Eventuele weerstand weet jij op een professionele manier te de-escaleren. Je staat dan ook stevig in je schoenen en gaat uitdagingen juist tegemoet! Ook heb je een belangrijke rol in het samenspel tussen alle stakeholders van de projecten, zowel in- als extern. Kom jij ons team versterken? We horen graag van jou!

  Reageren voor: 6 december 2022

  nog 2 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • Medewerker Juridische Zaken

  Juridische onderwerpen vragen een goede antenne voor bestuur, omgeving en organisatie. Zo’n uitdaging spreekt jou juist aan! Als medewerker Juridische Zaken wil jij dan ook voor het team juridische zaken de rots in de branding zijn. Proactief weet je hen werk uit handen te nemen. Je bent een ster in vooruit denken en actie ondernemen. Enthousiast? Solliciteer dan!

  Reageren voor: 5 december 2022

  nog 1 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €2781 - 3695
  Uren
  24 - 32 uur