kolksluis spaarndam

Alle vacatures

Kom werken bij Rijnland en laat je inspireren door onze carrièrekansen en vacatures. Als waterschap zorgen we voor droge voeten en schoon water. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hebben we talentvolle mensen zoals jij nodig. Op kantoor in Leiden én in het veld. Solliciteer nu op jouw nieuwe baan met maatschappelijke impact. Of stel de Jobalert in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

 • Jurist civiel recht

  Werken aan praktische casussen ter ondersteuning van onze projectenorganisatie met veel afwisseling: als jurist civiel recht bij het hoogheemraadschap van Rijnland vind je het allemaal. Je werkt veel zelfstandig en maakt tegelijk deel uit van een betrokken team waar je inhoudelijk nauw mee samenwerkt. Zo draag jij bij aan de realisatie van onze bouwprojecten. Ga jij onze organisatie juridisch adviseren en ondersteunen? We horen graag van je!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3645 - 4968
  Uren
  32 - 36 uur
 • Jurist bestuursrecht

  Veel vrijheid en zelfstandigheid. Als jurist bestuursrecht heb jij je eigen aandachtsgebied. In overleg met jouw team mag jij daar invulling aan geven op de manier zoals jij wil. Dit doe je met name voor de teams vergunningverlening maar ook voor het bestuur van Rijnland. Naast jouw primaire aandachtsgebied ben je ook achtervang voor andere rechtsgebieden waardoor je uitgedaagd wordt en jouw kennis kunt verbreden. Ook krijg je tijd voor ‘juridische hobby’s’. Daar vertellen we je in de gesprekken graag meer over. Kom jij ons team versterken? We horen graag van je!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €4048 - 5602
  Uren
  32 - 36 uur
 • Toezichthouder / Handhaver (BOA) – Domein II

  Als handhaver heb je ervaring met handhavingsprocessen en een moeilijk gesprek voeren gaat je gemakkelijk af. Je kiest bewust voor handhaving bij het waterschap, omdat je affiniteit met de natuur en water hebt. Het geeft niet wanneer je inhoudelijk binnen dit domein de expertise nog niet hebt. Als jij nieuwsgierig bent en een proactieve houding aanneemt om te leren, dan begeleiden wij je graag naar het juiste kennisniveau. Word je al enthousiast? Solliciteer dan!

  Reageren voor: 17 april 2023

  nog 17 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €2978 - 3915
  Uren
  32 - 36 uur
 • 3D Coördinator – technisch object representatie

  Vakspecialisten en onderhoudsprofessionals, via een geometrische weergave van onze technische objecten, toegang bieden tot de juiste informatie op het juiste moment. Dat is de visie waar jij een bijdrage aan gaat leveren als coördinator technisch object representatie bij Rijnland.

  Bij Rijnland werken diverse informatiecoördinatoren op een eigen vorm van asset informatie; onderhoudsgegevens, technische documentatie, OTL, geografische informatie, enzovoorts. Wij hebben enigszins ervaring met 3D en puntenwolken vanuit projecten en pilots. Tegelijkertijd is het voor Rijnland nieuw om 3D geometrie en puntenwolk gegevens te beheren, ontsluiten, en controleren. De nodige praktijkervaring met methoden en technieken is onvoldoende aanwezig om als organisatie door te ontwikkelen.
   

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3645 - 4968
  Uren
  32 - 36 uur
 • Procesleider landelijk gebied

  Bezig met beleid en toch naar buiten gaan? Als procesleider landelijk gebied is dat voor jou de normaalste zaak van de wereld. Of je nou aanschuift bij het initiatief van een externe partij of dat je zelf iets organiseert: jij bent vanuit het waterbelang actief betrokken bij het thema landbouw. Met jouw invloed richting directie en bestuur kun jij in deze functie echt het verschil maken. Ben jij net zo benieuwd naar ons als wij naar jou? We vertellen je graag meer over deze unieke functie!

  Reageren voor: 16 april 2023

  nog 16 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €4048 - 5602
  Uren
  32 - 36 uur
 • Inkoop Assistent

  Als Inkoop Assistent ben je betrokken bij alle aanbestedingen die Inkoop doet, waardoor je veel meekrijgt van waar we als organisatie voor staan. Een unieke rol waarbij je je eigen werkzaamheden kan doen en tegelijk veel samenwerkt met de inkoop adviseurs van Rijnland. Voel jij je thuis in de dynamiek van het inkopen? We horen graag van je!

  Reageren voor: 12 april 2023

  nog 12 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €2757 - 3548
  Uren
  32 - 36 uur