kolksluis spaarndam

Alle vacatures

Kom werken bij Rijnland en laat je inspireren door onze carrièrekansen en vacatures. Als waterschap zorgen we voor droge voeten en schoon water. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom hebben we talentvolle mensen zoals jij nodig. Op kantoor in Leiden én in het veld. Solliciteer nu op jouw nieuwe baan met maatschappelijke impact. Of stel de Jobalert in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox.

 • Contractmanager

  Sta jij bekend als een allrounder op het gebied van contractmanagement? Schakel jij gemakkelijk tussen techniek, omgeving en de markt? Heb jij ervaring met aanbestedingen, contractbeheersing met aannemers en ingenieursbureaus? Werk je proactief en klachtgericht, waarbij het gezamenlijke resultaat centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Reageren voor: 6 september 2022

  nog 20 dagen

  Locatie
  Leiden
  Uren
  32 - 36 uur
 • Adviseur contractmanager

  Heb jij als adviseur contractmanager ervaring met aanbestedingen en contractbeheersing met aannemers en ingenieursbureaus? Stel jij flexibel op en maak je gemakkelijk contact met het team? Staat bij jou het gezamenlijke resultaat centraal? Heb je ervaring met het opstellen van contracten en projectmatig werken?  Dan zoeken wij jou!

  Reageren voor: 31 augustus 2022

  nog 14 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • Senior Reliability Engineer

  Regie oppakken voor de ontwikkeling van reliability engineering in het kader van de transitie van correctief naar risicogestuurd onderhoud: dat is wat jij gaat doen als senior reliability engineer bij Rijnland! Je maakt een roadmap voor toekomstige ontwikkelingen, denkt mee over de prioritering voor het opstellen en optimaliseren van onderhoudsconcepten en voor de inrichting van het onderhoudsbeheersysteem. Jij analyseert ook beschikbare informatie om het beste onderhoudsregime te bepalen en assetmanagement te adviseren. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees vooral verder!

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3824 - 5340
  Uren
  32 - 36 uur
 • Juridisch adviseur

  Als juridisch adviseur heb je ervaring met het oppakken van juridische vraagstukken. Je gaat actief in gesprek met jouw klanten om aansluiting te vinden bij hun wensen en behoeften. Vervolgens werk je naar een gezamenlijke oplossing toe. Daarbij ga je nauwgezet te werk, kun je je goed concentreren op de hoofdzaken en heb je oog voor je omgeving. Heb je ook nog eens affiniteit met bestuursrecht? Kom dan ons team versterken!

  Reageren voor: 4 september 2022

  nog 18 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3078 - 4176
  Uren
  32 - 36 uur
 • Omgevingsadviseur

  Jij staat als omgevingsadviseur bekend om het goed organiseren van jouw projecten omdat je altijd vooruit- meedenkt. Jij bent naar de omgeving het aanspreekpunt van Rijnland en weerstand weet jij op een professionele manier te de-escaleren. Ook heb je een belangrijke rol in het samenspel tussen alle stakeholders van de projecten, zowel in- als extern. Kom jij ons team versterken? We horen graag van jou!

  Reageren voor: 31 augustus 2022

  nog 14 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €3431 - 4722
  Uren
  32 - 36 uur
 • Stagiair(e) implementatie System Engineering

  Binnen Rijnland (Projecten en Uitvoering) hebben wij een leerzame afstudeerplek met een dito opdracht. Beschik jij over een aanpakkers mentaliteit en vind je het leuk om nieuwe technieken te proberen, dan ben jij de afstudeerder die wij zoeken!

  Reageren voor: 15 september 2022

  nog 29 dagen

  Locatie
  Leiden
  Salaris
  €550
  Uren
  32 - 36 uur