Stage lopen bij Rijnland

Zoek jij een boeiende stageplek om af te studeren, of een interessante meeloopstage? Bij het hoogheemraadschap van Rijnland geven we talent alle kans. We hebben volop stagemogelijkheden voor mbo’ers, hbo’ers en wo’ers. Jaarlijks bieden we ongeveer veertig studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen met een stage of het afronden van een studieopdracht.

Word wijzer van water!

Rijnland bestaat al sinds 1255, en is het oudste waterschap in Nederland. Daar zijn we best trots op. Vergis je niet, we mogen dan wel al eeuwenlang bestaan, met onze innovatiekracht lopen we voorop! Onze organisatie barst dan ook van de kennis en kunde, zeker bij de ‘oude’ Rijnlandse rotten in het vak. Hun passie voor het werk en voor water delen ze graag met toekomstige waterschappers. Met jou dus. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen én te bewijzen in de praktijk. Daarbij heb je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten, je stageverslag of afstudeeropdracht. Natuurlijk ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Is een stage bij Rijnland iets voor jou? Bekijk welke stages er op dit moment beschikbaar zijn of stuur een open stageaanvraag.

Wil je meer weten? Dan horen we graag van je. Stuur een bericht naar stage@rijnland.net