Formulier stagiair/afstudeerder

Formulier stagiair/afstudeerder

Burgerlijke staat

Loonheffingskorting toepassen:

Wil je dat Rijnland rekening houdt met de loonheffingskorting? Je kunt de loonheffingskorting maar door 1 werkgever tegelijkertijd laten toepassen. Als je naast een bijstandsuitkering gaat werken, ben je verplicht hier ‘ja’ in te vullen.

Loonheffingskorting toepassen

Rooster

Het rooster is de basis voor de berekening van de vergoeding woon/werkverkeer. Om belastingtechnische redenen mag alleen over werkelijk op de standplaats gewerkte dagen een reiskostenvergoeding woon/werk worden uitbetaald. De praktijk wijst uit dat men op dagen waarop een rooster tot en met twee uur staat ingevuld, niet naar het werk komt. Om die reden telt een roosterdag tot en met twee uur daarom niet mee als werkdag bij de berekening van de vergoeding.

Rooster even week, vul aantal uren in

Rooster oneven week, alleen invullen indien afwijkend van even week

Keuze uit reizen met OV jaarkaart of met eigen vervoer

In verband met de fiscale behandeling van de reiskostenvergoeding, is het belangrijk om aan te geven op welke wijze je van huis naar werk reist. De netto vergoeding is afhankelijk van de wijze van vervoer (eigen vervoer en openbaar vervoer) en de enkele reisafstand van huis naar werk (het aantal kilometers gemeten langs de meest gebruikelijke weg, géén treinkilometers). Als je een maandabonnement voor het openbaar vervoer hebt, dien je maandelijks je maandabonnement bij de salarisadministratie in te leveren.

Reiskosten*

Persoonlijke gegevens

Sleep hier uw een bestand

Sleep hier uw een bestand

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming tot het gebruiken en bewaren van de door u ingevulde gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw melding. Bekijk ook onze privacyverklaring.