Formulier TEA initiatief

Wil je warmte uit het effluent van onze AWZI's gebruiken voor jullie TEA initiatief? Doe dan eerst onderstaande checklist.

Checklist – kom ik in aanmerking?

  1. De aanvraag moet in overeenstemming zijn met de warmtevisie van de gemeente. Heeft de gemeente bevestigd dat jouw aanvraag past in de warmtevisie? Zo ja, ga door naar vraag 2. Zo niet, neem contact op met de gemeente.
  2. Heb je op de kaart gecheckt of er potentie is op de locatie van jouw initiatief? Ja, ga door naar het aanvraagformulier en vul deze in. Nee, een aanvraag is niet mogelijk. Wil je toch contact opnemen vul dan het contactformulier in (link toevoegen).

Heb je groen licht gekregen vanuit de checklist? Dien dan hier een aanvraag in! Na ontvangst van het formulier zal Rijnland contact opnemen om het proces verder af te stemmen. Als je nog geen aanvraag wilt indienen, maar wel graag in gesprek gaat over de mogelijkheden, bekijk dan hier het contactformulier.

Formulier TEA initiatief

Ik doe een aanvraag als*

Sleep hier uw een bestand

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming tot het gebruiken en bewaren van de door u ingevulde gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw melding. Bekijk ook onze privacyverklaring.

Mogen wij u benaderen voor onderzoek, bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek?